Úvod Svet Bing Image Creator – Nový nástroj využívajúci umelú inteligenciu na vytváranie obrázkov...

Bing Image Creator – Nový nástroj využívajúci umelú inteligenciu na vytváranie obrázkov zadarmo.

Bing Image Creator umožňuje používateľom vytvárať jednoduché obrázky pomocou výberu z niekoľkých kategórií, ako sú napríklad strava, cestovanie, príroda a zvieratá. Používateľ môže zvoliť tému a potom zvoliť jeden z niekoľkých štýlov, ktoré sa budú používať na vytvorenie obrázku.

Tieto štýly sú založené na algoritmoch umelých neurónových sietí, ktoré umožňujú počítaču generovať nové obrázky na základe základných parametrov, ako sú farby, tvary a text. Používateľ môže upraviť farbu a text, ktorý sa zobrazí na obrázku.

Bing Image Creator je vhodný pre tých, ktorí hľadajú jednoduchý spôsob, ako vytvárať obrázky pre sociálne siete, blogy alebo prezentácie. Tento nástroj nie je určený pre profesionálne použitie a nemá toľko funkcií ako pokročilé grafické nástroje. Avšak, je to užitočný nástroj pre tých, ktorí nemajú grafické zručnosti alebo nemajú prístup k profesionálnemu grafickému softvéru.

Bing Image Creator je príkladom toho, ako môže umelej inteligencii a strojovému učeniu pomáhať vytvárať nové a zaujímavé vizuálne zážitky pre používateľov. Tento nástroj je k dispozícii zadarmo a môže byť použitý na tvorbu rôznych vizuálnych materiálov.

Vyskúšať si to môžete hneď tu: Image Creator from Microsoft Bing

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu