Úvod Svet VIDEO: Test zosilovačou Marshall JCM800, Mesa Roadster, Engl Savage 60 a Fortin...

VIDEO: Test zosilovačou Marshall JCM800, Mesa Roadster, Engl Savage 60 a Fortin Satan

Dnes sa pozrieme na video test pre štyri rôzne zosilňovače – Marshall JCM800, Mesa Roadster, Engl Savage 60 a Fortin Satan od Ola Englunda.

Marshall JCM800 je jedným z najznámejších zosilňovačov pre rockovú hudbu. Svojimi tradičnými triednymi A lampami a jednoduchými ovládacími prvky umožňuje hráčovi dosiahnuť špinavý zvuk, ktorý je charakteristický pre rockovú hudbu. Marshall JCM800 má aj veľmi silný stredový rozsah, ktorý mu umožňuje presadiť sa v mixe skladby.

Mesa Roadster je zosilňovač s množstvom možností pre prispôsobenie zvuku. Obsahuje štyri kanály s rôznymi nastaveniami, ktoré sa dajú kombinovať, čím vytvárajú mnoho možností pre zvukové oblasti. Mesa Roadster má aj možnosť prepnutia medzi rôznymi triedami zosilňovania, čo umožňuje hráčovi meniť charakter zvuku podľa potreby.

Engl Savage 60 je vynikajúci zosilňovač pre metalové hudobné štýly. Jeho predzosilňovač má dve rôzne kanály, ktoré umožňujú hráčovi dosiahnuť buď krémový, alebo agresívnejší zvuk. Tento zosilňovač má aj možnosť prepnutia medzi triedou A a triedou AB, čo umožňuje hráčovi zmeniť charakter zvuku podľa potreby.

Fortin Satan od Ola Englunda je zosilňovač, ktorý bol vytvorený pre extrémne metalové štýly. Má dva rôzne kanály, ktoré umožňujú hráčovi dosiahnuť agresívny a dynamický zvuk. Fortin Satan má aj mnoho možností pre prispôsobenie zvuku, ako napríklad prepnutie medzi triedou A a triedou AB, alebo možnosť použiť rôzne typy lampových predzosilňovačov.

Celkovo teda vidíme, že každý zosilňovač má svoje výhody a nevýhody. Preto je dôležité vybrať si zosilňovač podľa svojich individuálnych potrieb a preferencií. Dúfame, že Vám tento video test pomôže pri rozhodovaní, ktorý zosilňovač by bol pre Vás ten najlepší.

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu